úterý 18. srpna 2020

Vlna kamna

Námi vyrobená a navržená kamna získávají maximum tepelné energie ekologickým a účinným způsobem. Kvalitní kamna jsou i dominantním a velice příjemným doplňkem Vašeho interieru. Nad všemi těmito vlastnostmi kvalitního topidla jsme se zamysleli a zde si Vám dovolujeme představit novou generaci trubkových konvekčních, sálavých kamen Vv - VLNA.


Vlna kamna

KORA, která vyrábí a prodává dodnes pod označením VLNA. Rozměrná přikládací dvířka umožňují topit neštípaným dřevem či velmi silnými poleny. Standardní peovedení je se zadním vývodem kouřovodu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Prodej kouřovodů, rozvodů teplé vody a krbového nářadí.


V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen. Kromě sálání tepla vlastním povrchem, vzniká též konvekce, tedy bezhlučné samoproudění vzduchu trubkami, které tvoří. Kamna VLNA STANDARD teplovzdušná prosklená. Díky své konstrukci umožňují prakticky okamžitě po zatopení vysoký výkon.


Vlna kamna

Kamna se vyrábějí s horním nebo zadním vývodem spalin. Kamna mají pantentovanou komoru, která zaručuje velmi dlouhou životnost. Celoplechová kamna vyznačují se robusním vzhledem.


Trubkovitý vzhled doplňuje okrasný plech přidělaný na bocích. Rozdíl spočívá v designu kamen. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny.


Vlna kamna

Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. V místech, kde krbová kamna nemají druhý pláš, například u skla, dochází k sálavému vyhřívání. Výrábíme teplovzdušná kamna , krbové vložky a zahradní krby.


Naše firma je jediným výrobcem kamen s touto jedinečnou konstrukcí zajišťující téměř okamžitě po zatopení výsoký výkon. Konvenční teplo proudí trubkami a vytopí rychle i větší prostory. Komfortní je také velký rozměr přikládacích dvířek, který dovoluje topit štípaným dřevem nebo silnými poleny. Parametry Jmenovitý výkon 22-2. Využití a funkčnost bezkonkurenčních kamen Firebull v řezu, včetně popisku.


Teplovzdušná kamna Firebull až 30kW se vyznačují kvalitním českým výrobkem. VČERA Firemní Společnost HELUZ pomáhá stavebníkům v současné obtížné situaci. Vlna prosklená, Kora. Vyberte si z široké nabídky krbových kamen do vašeho domu, bytu či chalupy, které Vám vytopí prostor a zkrášlí Váš interiér. Nabízíme krbová kamna za nejlepší ceny s dopravou zdarma po celé ČR.


Nabízím nová kamna s výměníkem značky vlna Valerie EKO se základní regulací. Krbová kamna VLNA jsou celoplechová a vyznačují se robusním vzhledem. Svou konstrukcí zajišťují okamžitě po zatopení pozoruhodný tepelný výkon.


Vhodná pro vytápění chalup, chat, ale i kompletních domácností. Vyrábějí se ve čtyřech rozměrových a výkonnostních provedeních. Díky rychlé vytápěcí schopnosti a velikosti spalovací komory jsou velice oblíbená ve výrobních dílnách, skladech a jiných průmyslových prostorech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky