úterý 5. května 2020

Žáruvzdorné sklo na míru

Žáruvzdorné sklo na míru

Odolává vysokým teplotám do 8°C. V našem formuláři se ihned dozvíte cenu za sklo. Náhradní sklo do krbových kamen, krbů, posíláme do hodin! Poštovné včetně dobírky 20- Kč.


Žáruvzdorné sklo na míru

Krbové sklo na míru Potřebujete žárové sklo do krbové vložky nebo krbových kamen? Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. Našim zákazníkům nabízíme žáruvzdorné sklo do kamen a krbů za špičkové ceny již let. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny.


Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Naše společnost EkoFlam se specializuje mimo jiné také na prodej keramického žáruvzdorného skla do krbových kamen či krbových vložek. Pokud vám tedy vaše sklo prasklo, nebo je jinak poškozené, neváhejte si objednat nové žáruvzdorné sklo v našem eshopu. Informujte se o ceně pomocí kalkulační tabulky.


Pokud máme požadovaný rozměr skladem, je Vaše nové žáruvzdorné sklo připraveno ihned k odběru. Sklo žáruvzdorné , mm, samočistící - 123sklo. Vám zašleme na dobírku. Sklo vám samozřejmě můžeme odvézt až domů.


Každou zakázku řešíme individuálně na míru. Po telefonické domluvě můžete přijít k nám na dílnu, kde sklo na počkání řežeme, brousíme, vrtáme, vyřezáváme a leštíme. Platit u nás můžete kartou nebo hotově. Naštěstí lze žáruvzdorné sklo objednat přímo na míru.


Svými mikro póry propouští do místnosti teplo, aniž by prasklo. Opravdu kvalitní žáruvzdorné sklo vzdoruje teplotě až 8°C. Odolá teplotnímu šoku, kdy rozdíl teplot činí 7°C. Jsme odbnorníci na skla a zrcadla.


Máme čtyřiceti leté zkušenosti se sklenářstvím. Práce se sklem nás neskutečně baví. Proto věnujeme maximum úsilí tomu, abychom odváděli tu nejlepší práci. Investujeme do kvalitních a výkonných strojů, které zajistí precizní provedení a rychlou výrobu. Klademe důraz na to, aby.


Žáruvzdorné sklo na míru

Nabízíme žáruvzdorné sklo , náhradní žáruvzdorné sklo do krbu a kamen, náhradní žáruvzdorné sklo do krbových dvířek na míru. Svůj souhlas s tím, abychom využívali vaše údaje pro obchodní účely, můžete kdykoliv odvolat. Můžete nás kontaktovat buď zasláním dopisu na adresu NOVIS STAV s. Kdo má k vašim osobním údajům přístup? ROBAX je odolné proti tepelným šokům do 7stupňů Celsia. Stává se, že se žáruvzdorné sklo mechanicky rozbije a pak je třeba situaci urychleně řešit.


Objednejte si u nás originální žáruvzdorné sklo za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky