čtvrtek 7. května 2020

Vtipné označení wc

Vtipné označení wc

Samolepky vyrábíme pouze z originál wall art folie. Jsme vtipní , chováme se divně, pijeme a denně překládáme komiksy a vtipné obrázky z. O tom vás přesvědčí i tyto kolekce WC oznáčení plné WC srandy. Její označení pro pány a dámy věc druhá. A nutno dodat, že někdy je to věda, aby člověk poznal, zda na dotyčnou toaletu smí muži či ženy.


Jsme vtipní, chováme se divně, pijeme a denně překládáme komiksy a vtipné obrázky z celého světa. Pokud máte pochybnosti, nechoďte sem - Bez starosti! Pokud se tu pobavíte nebo něco naučíte - Přijďte zas za krátký čas! Kovové odlitky, piktogramy, samolepky a logoprinty, cedulky plastové i kov, pro označení WC , koupelny, sociálních zařízení, toalety, záchodu, značení chlapeček wc , panenka wc , panáček wc , wc invalida nebo pro invalidní, wc páni - dámy, wc muži - ženy, znaky (symboly) invalida. Vektorový obrázek komické označení pro WC.


Kresba symbolu WC pro mužské a ženské toalety. Pokud ano, tyto vtipné samolepky jsou tady přesně pro vás. Cedulky se slovy PÁNI a DÁMY má přece na dveřích pánských a dámských WC každý – nebojte se odlišit a pořiďte si tyto vtipné , a přitom vkusné symboly! I drobné detaily totiž mohou z obyčejného podniku udělat místo, které si lidé zapamatují a kam se budou. Označení WC dveří, Dámy a Páni I. Litinová cedulka GENTS.


Problém nastává, jak toto zařízení přišlo k označení (00). Tedy na záchodech jsou dvě nuly (00), nikoliv dvě písmena OO. Koronavirus vtipy zde: 4vtipů, podkategorií včetně povinného nošení roušek a boje o toaletní papír! Vtipy na WC Nalezeno vtipů.


Potřebuju poradit s vtipným a neurážlivým nápisem na WC. Jde o to, že máme doma u sklepa jeden záchod , na který se chodí výjimečně, já na. Příběhy a povídky na jedno písmeno. Další díl mladé rubriky vtipné cedule a nápisy je tady a dneska je to vážně síla!


Upozorňovací a varovná vtipná cedulka. Jedno z možných vysvětlení, proč se dostaly na záchod dvě nuly - většinou je vše v páru, snaha o zviditelnění. Toto však není jisté, takže se mi alespoň ujasnilo, proč na nově budovaných železničních koridorech jsou dvounulky (00) nahrazovány modernějším označením WC.


Rustikální - starožitné, ozdobné kování, věšáky, háčky, úchyty, rozety klíče, jmenovky, piktogramy, rohovníky. Přenosová folie je součástí balení zdarma. Kč Cena bez DPH: 306Kč. Sada pro označení dveří WC.


Vtipné označení wc

Moderní samolepicí dekorace. Piktogram WC ženy vlevo retro , stříbrný 100x1mm, Oregon. Kreativita skutočne nepozná medze. Vtipné , výstražné, varovné cedulky – WC.


Tvorcovia týchto označení sa náramne vybláznili. Zabudnite na fádne označenie WC a inšpirujte sa týmito vtipnými toaletami. Pohľad na ne vás zaručene rozosmeje! Už vás vaše staré stojící WC omrzelo?


Vtipné označení wc

Tak to si namontujte nové závěsné WC ! Je to jednodušší, než si myslíte. Pomůžeme vám s realizací projektu a ve video návodu z projektové dílny HORNBACH vám ukážeme, jak vyměníte své staré stojící WC za nové závěsné WC s předstěnovým systémem. K těm nejvtipnějším pak většinou patří označení toalet. Našel jsem obrázků cedulek, které Vás zcela jistě nasměrují na WC. Líbí se mi originalita a nejvíce mě dostala.


Zábavná videa a vtipné obrázky. Galerie nejzajímavějších obrázků českého a slovenského internetu na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky