pátek 22. května 2020

Sevi 160 cena

Sevi 160 cena

Prezračevalni sistem je pritrjen v PP cevi. Sestavljen je iz EPP (razširjenega polipropilena) ohišja. Complete set - fixation tube, standard: 4mm, (optional:6mm and 8mm) - fan dri. Jedná se o malé, tiché a účinné zařízení, které se stará o řízenou výměnu vzduchu ve stavbách a významně zlepšuje stav vnitřního mikroklimatu a slouží jako prevence proti tvorbě vlhkosti, plísni a syndromu.


Do vračanja toplotne energije. Standardna razlika v nivoju hrupa: dB SEVi1je ena najmanjših naprav decentraliziranih prezračevalnih sistemov z vračanjem toplote. V katalogu nemáme podrobnější informace o sevi 160. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Mohou větrat jak jednu místnost, tak i celý dům. Při plánování větracího systému decentrální rekuperace SEVentilation je vhodné návrh a umístění větracích jednotek konzultovat s projektantem, dovozcem nebo s odborně způsobilou dodavatelskou firmou.


Rekuperace SEVi je jednou z nejmenších lokálních jednotek na trhu. Velmi tichá rekuperace německé výroby patřící mezi špičku mezi decentrálními větracími systémy. Vključena je tudi cev dolžine 1mm x 5mm. Je enostavna za uporabo, deluje varčno, ima štiri stopnje jakosti prezračevanja, poleg tega pa ima še element zaznavanja vlage - senzor vlage.


Si želiš prijetne klime v stanovanju in hkrati ne škodovati okolju? Je tvoje stanovanje poleti prevroče, ampak zaradi varčevanja z energijo ne uporabljaš klima naprave? Tvoří ji vyvážený systém z pohledu objemu přiváděného a odsávaného vzduchu. WC a technické místnosti.


Sevi 160 cena

Veľmi tichá rekuperácie nemeckej výroby patriaci medzi špičku medzi decentrálnymi vetracími systémami. SEVi 1velikostí jedna z nejmenších větracích. Decentrální a lokální větrací systém bez centrálních rozvodů s rekuperací až.


Jednotka se vyznačuje velmi tichým provozem a vysokou účinností zpětného zisku tepla. Základním principem rekuperace tepla u této jednotky je střídání směru proudu vzduchu přes keramický výměník. To ne vpliva na dobre vrednosti prezračevanja. Idealno za vgradnjo v zaščitene fasade, npr.


Sevi 160 cena

Rekuperácia SEVI je jednou z najmenších lokálnych jednotiek na trhu. Rekuperácia SEVi je jednou z najmenších lokálnych jednotiek na trhu. SEVI 1veľkostí jedna z najmenších. Zbaví Vás vydýchaného vzduchu, CO zatuchlin, vlhkosti a plísní. Kit antifonare suplimentara pentru sistemele descentralizate de ventilatie cu recuperare de caldura Sevi 160.


Vlastné vetracia jednotka je uložená v puzdre z expandovaného polypropylénu (EPP). Tento materiál má výborné zvukovo tlmiace a. Se monteaza intr-o doza dubla standar alimentare 220v. Necesita cablaj 3×de la panoul de automatizare la fiecare dintre unitatile Sevi comandate. Martor luminos pentru curatare filtre. DELFI plus” cena – par četrām nedēļām būs jāmaksā eiro.


Esošajiem abonentiem un tiem, kas par tādiem kļūs līdz 31.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky