úterý 15. září 2020

Trénink vězně 3

Trénink vězně 3

Paul Wade strávil devatenáct let života v pekelných dírách jako San Quentin, Angola a Marion. Vstoupil do tohoto světa jako vytáhlý hubený slaboch, kterého všichni terorizovali, a pomaličku, kilogram po kilogramu, se dopracoval až ke konečné svobodě jednoho z nejsilnějších mužů planety. Explozivní kalistenika je pro ty, kdo přežijí a vítězí ve hře života. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Trénink vězně 3

Proti minulosti žádná velká změna - 3. Velký spodní tah (obecněji možná cviky s kettlebell) Jde mi především o bod 3. Důvodem, proč recenze vychází až nyní, není moje lenost, ale touha recenzovat nejen. Tajemný Paul „Coach“ Wade v knize prozrazuje tajemství údajného vězeňského systému posilování s vlastní vahou. Upřímně, dodnes si nejsem jistý. Tomáš Jehlička 16views.


Konečně se dostáváme k mému dotazu. Mám tu tedy bloky cviků, které je asi vhodné skloubit: 1. Jak často ho implementovat do Vězně , v jakém rozsahu. KB(resety, strečing) 3. Veškeré informace o produktu.


Tréning väzňa Autor Paul Coach Wade. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Z této série Vám nabízíme celkem knihy za zvýhodněnou cenu 7Kč. Dává vám kompletní návo každý detail a každý progres, který byste. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou , GLS, Zásilkovnou či s vyzvednutím na našich výdejnách v Brně, Praze a Plzni.


Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY. Zboží za akční ceny, slevy. Pokračování zásadní workotové literatury, bible kalistheniky, street workoutu a posilování vlastní vahou. Je pre tých, ktorí chcú získať.


Trénink vězně 3

Jak trénovat tak, jako kdyby váš život závisel pouze na stupni vaší síly, pevnosti a tvrdosti. Trenér Wade se dostává až k srdci tréninku, a to s pomocí biomechaniky, kinetiky a tréninkových postupů, které svět hned tak nevidí. Výborně, Trenére, výborně!


Vaše kniha si zaslouží, aby se ocitla v knihovně každého, kdo miluje svět síly. Jelikož rekreačně cvičím,tak mi to nedalo a sehnal jsem si knihu trénink vězně. Knížka je velice kvalitně a hlavně i pro úplné amatéry. Podnázov: NADĽUDSKÝ VÝKON, MAXIMÁLNA RÝCHLOSŤ, KOMPLEXNÁ OBRATNOSŤ A BOJOVÉ REFLEXY – IBA S VYUŽITÍM METÓD TRÉNINGU S VLASTNOU HMOTNOSŤOU.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Explozívna kalistenika je pre tých, ktorí prežijú a víťazia v hre života. Nakonec jsem dal pět dnů v zápřahu, dva dny volné. Autor knihy Paul Wade pracuje se šesti cviky a jejich variacemi. První měsíc pojedu základní cviky, až poznám výsledky, zkusím progres, připravím.


Ideální čas jsou minuty mezi sériemi a cviky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky