pátek 19. června 2020

Výroba krbů

Výroba krbů

Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings. Firma KRBY NEJDL se zabývá realizací projektu, výrobou a konečnou stavbou krbů. Jsme malou firmou zakládající si více na osobním přístupu než na množství zakázek.


Veškeré služby, jako je poradenství, návrhy či dokumentace, jsou zdarma. Již mnohokrát se každý z nás přesvědčil o hypnotickém kouzlu ohně, který nás nutí zastavit se a vnímat pouze magickou harmonii poskakujících plamenů, které přinášejí do naší duše klid a pohodu. Premium Loading. Skip trial month free.


Domácí výroba krbových kamen mafilto levay. Výroba krbů , kamen a pecí v Českých Budějovicích a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KRBY CB - Petr Špiroch, KOM-STAV LŠ s. ECON KRBY - výroba krbů hodonín. Naše firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží dvouplášťových krbových kamen, vložek a krbů na principu spalování dřevoplynu zn.


Výroba krbů

Současně vyrábíme a dodáváme další příslušenství a materiály nezbytné ke konečné realizaci krbu. Projekce, výroba a montáže krbů , kachlových kamen, grilů a ohnišť do interiérů, na zahrady, terasy a pergoly. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně podle požadavků zákazníka, snažíme se o včasnost, spolehlivost a vysokou kvalitu výrobků a služeb. REALISTIC, Kamnářství Závacký,.


Máme vlastní současný design navržený našimi dizajnéry. Pro výrobu venkovních krbů používáme prověřené materiály. Možnost dokoupení náhradních dílů ke každému typu krbu.


Výroba krbů

Nástavec s roštem (příslušenství) Pomocí nástavce můžete rošt umístit do vyšší polohy. Využijete ho například při vaření polévek a omáček, protože na něj snadno položíte různé hrnce a pánve. Naše práce spočívá v kombinaci tradičních kamnářských technik s moderním zpracováním hlíny a nanášením glazur.


Možnostem a přáním při výrobě obkladů krbů předchází prvotní volba vhodného materiálu, se kterým jsme důkladně nápomocni. Krbové prvky vyrábíme ze žuly, pískovce a mramoru. Krbové obklady a římsy dodáváme na přání zákazníka od zaměření až po samotnou montáž.


Dlouhodobá zkušenost dovoluje. Zahradní krby, Venkovní krby. Nabízíme široký výběr zahradních krbů dle požadavků nebo nároků našich zákazníků. Naše zahradní krby mohou sloužit pro účely Vaší zahrady, pergoly, altánu či venkovního posezení u restaurace.


Naším hlavním cílem je zákazníkova spokojenost. Právě proto velký důraz klademe na použité materiály, které do svého okolí musí nejen vizuálně zapadnout, ale být spolehlivé, trvanlivé a funkční. Jedním z nejdůležitějších prostředků, jak toho dosáhnout, je používání nerez oceli.


Výroba krbů

Krby na klíč, včetně dispozičních projektů a položkových rozpočtů. Prodej krbových kamen, krbového nářadí a dalších doplňků. Jsme schopni reflektovat přání zákazníků, kterým se snažíme dle technických možností vyjít maximálně vstříc.


Pro inspiraci jsem vybrali z našich realizací následující možnosti. Náš sortiment představuje širokou škálu kachlů, říms, záklopů, soklů a různých keramických ozdob. Stavba krbů , grilů a kamen.


V současné době najdete v našem katalogu víc než 1různých barevných. Za let, kdy se věnujeme stavbě krbů jsme za sebou zanechali stovky spokojených zákazníků. Věříme, že když do své práce dáme srdce, jsme schopni vytvořit místo, u kterého budete trávit čas nejraději.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky