středa 24. června 2020

Vlhkoměr na dřevo

Vlhkoměr na dřevo

Kontaktní vlhkoměr na dřevo a stavební materiály Vlastnosti a výhody - Podsvícený LCD display s duálními měřícími stupnicemi. Rozsah měření vlhkosti dřeva až. V31 V31 V31 V31 V317. Tento hrotový vlhkoměr lze snadno aplikovat téměř do libovolného materiálu.


Vlhkoměry na dřevo, Epřístroje. Je lehce ovladatelný a usnadňuje každodenní kontrolní měření. Stiskem tlačítka můžete zvolit měření dřevěných produktů nebo stavebních materiálů. Měření materiálové vlhkosti.


Lze si v naší nabídce zvolit nedestruktivní přístroje nebo přístroje s integrovanými hroty. Nedestruktivní metoda je přiložení přístroje k měřenému objektu. Atraktivní vzhle výborná čitelnost i relativně dobrá přesnost měření činí z této neprofesionální osobní meteostanice výrobek odpovídající ceně. A vlhkoměr vám pomůže jednoduše ověřit, zda už dřevo do kamen smí, nebo ještě ne.


Dřevo, cihly, papír i beton. This video is unavailable. Víte, že dřevo o vlhkosti má zhruba poloviční výhřevnost, než dřevo suché a vlhké dřevo způsobuje nadměrné korodování topného tělesa kotle, nebo krbu? S vlhkoměry do dřeva a na stavební materiál to již nebude problém. Jsme na ně specialisté.


Nabízíme nejenom obyčejné vlhkoměry, ale především vlhkoměry a měřiče vlhkosti dvou předních světových výrobců zemědělských. Stisknutím tlačítka Hold podržíte výsledek měření vlhkosti dřeva, příp. I když je měřicí plocha přístroje přiložena pouze na povrchu materiálu, například na zdi, na podlaze nebo na dřevěné fošně, lze měřit vlhkost uvnitř materiálu v hloubce až cm. Měřič vlhkosti s kalibrací průměrné hodnoty na měření vlhkosti měkkého a tvrdého palivového dříví, s namontovanými elektrodami do cca mm, příslušenství - 10x náhradní hroty a výměnné víčko.


Vlhkoměr na dřevo

WHT-6hrotový vlhkoměr na dřevo a stavební materiál: Je vhodný pro měření vlhkosti dřeva a stavebních materiálů. Chyba je při měření do a při měření nad. Základní rozměry: x 2mm.


LCD s duálními měřícími stupnicemi dělá z měřiče vlhkosti spolehlivého pomocníka. Pro měření vlhkosti ve dřevě nebo stavebních materiálech jako např. Klarstein El Presidente 7 humidor na doutníky, l, police, zásuvka, cedrové dřevo. Je váš byt příliš vlhký nebo příliš suchý?


Tento praktický vlhkoměr vám pomůže měřit vlhkost vzduchu ve vašem domě. Váš Pingi vlhkoměr pracuje v každé poloze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Měřicí rozsah u dřeva je - procent, u stavebních materiálů - procent. Pouzdro je vyrobeno z rázuvzdorného plastu. Teplota okolí smí být v rozmezí - °C a vlhkost okolí - procent. Délka elektrod je mm.


Vlhkoměr na dřevo

Při nákupu vlhkoměru porovnejte, měli byste si koupit vlhkoměr předem, abyste informovali o produktu. Najdete je na internetu. Jedná se o přenosný, vysoce přesný měřicí přístroj. Je ideální pro zkoušky vlhkosti dřeva, betonu, stěn atd.


Dva elektrodové hroty musí být zatlačeny do materiálu, který by měl být měřen a výsledek měření je okamžitě zobrazen na LCD displeji. VLHKOMĚR NA DŘEVO Zavedli jsme novinku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky