pondělí 21. prosince 2020

Vystrojení vrtané studny

Našim cílem je zajistit zákazníkům vystrojení vrtu nebo vrtané studny , kvalitními technologiemi s atesty na pitnou vodu. Díky našim zkušenostem se minimalizují rizika poškození vrtu a tím maximalizujeme spokojenost klienta. Plastové šachty používané pro vystrojení vrtu. Pro legalizaci vrtané studny zajistíme potřebné dokumenty (projektová dokumentace a hydrogeologický posudek vrtané studny ) Montáž skruže (betonová skruž s uzamykatelným víkem) nebo plastové šachty, případně kompletní vystrojení vrtu čerpací technikou včetně domovního připojení.


Vystrojení vrtané studny

Přijedeme za Vámi a připravíme všechny potřebné dokumenty pro odvrtání zkušebního vrtu. Zajistíme hydrogeologický posudek, projektovou dokumentaci. Nabízíme také kompletní vystrojení vrtu, základní rozbory vody a montáž úpravny vod. Konstrukce vrtané studny a vystrojovací materiál. Technologický postup realizace vrtané studny umožňuje provedení hydraulicky dokonalé studny , tj.


Po dovrtání konečné hloubky se zapouští do vrtu trubky, které jsou v místě přítoků. Provádíme vrty a vrtané studny. Výhodou systému je snadná demontáž a odolnost vůči vysokým tlakům.


Vystrojení vrtané studny

Tento předvrt, který je. Cena za vrtné práce je individuální, požádejte tedy vždy o předběžnou kalkulaci. Nevázazná kalkulace Vystrojení vrtané studny Studna nebo vrt musejí být vystrojeny pažnicemi. Dle zvoleného postupu vrtání studny je zpracována dokumentace pro stavební povolení a vodoprávní rozhodnutí, která umožní legalizaci vrtané studny.


Pro vystrojení vrtané studny používáme výhradně atestované materiály. Smlouva o provedení vrtané studny. Zakončení musí být kvalitní a hlavně těsné. Tato studna má m sloupec vody.


Vystrojení vrtané studny

Při odběru mza hodinu klesla jen o metr. Zdroj vody je základním předpokladem pro fungující domácnost. Tam, kde není k dispozici obecní vodovo nebo kvalita vody v něm není dostatečná, přichází na řadu vlastní studna. Vystrojení : bez hrdlá, tlaková zárubnice PVC - U 1mm, síla stěny mm, obsyp štěrk frakce 2-mm. Vrtané studny Rostislav Stejskal.


Použití: Je vhodná pro objekty s požadavkem na vysokou kvalitu a kvantitu čerpané podzemní vody (chaty, chalupy,zahrady, rodinné domy, závlahy sportovišť, zásobování průmyslových objektů a jiné). U takového typu vrtané studny dáváme (po vystrojení a obsypání plaveným štěrkem) do hloubky cca. Chcete čerpat čistou a vydatnou vodu z vaší vrtané studny ? Obraťte se na studnařství Vladimíra Čubirky, které zajišťuje vrtané studny , vrty pro tepelná čerpadla, a další vrty např. Její zakladatel, Jiří Adamec st. PVC (např. prům.


Vystrojení vrtané studny

1mm), hydrogeologický posudek, projekt, kompletní vyřízení všech povolení, kolaudace - vše viz. Ceník vrtané studny platí v rámci ČR. Konečná kalkulace závisí na typu podloží a regionu, kde bude vrtaná studna realizována.


Materiál vystrojení je PVC-U včetně atestu na pitnou vodu. Zahradní osvětlení IN-LITE. Zkušenou firmu na vrtané studny poznáte podle toho, že je schopna po obhlídce terénu a znalosti dané lokality říci v kolika metrech se nachází hladina spodní vody. K tomu se připočítá cca m podvrtání pod hladinu spodní vody a jednoduchým výpočtem dostanete finální cenu za dílo ( vrtané studny ). Nejrozšířenější a cenově nejdostupnější technologií je hloubení rotační.


Vrtání Průměr hloubeného otvoru pro vrtanou studnu musí být zvolen s ohledem k celkovému využití studny. Chcete-li na vrtanou studnu vypracovat nabídku, vyplňte a odešlete poptávkový formulář. Se štěstím na dobrý a přístupný zdroj vody a bez vysokých nároků na kvalitu provedení může být cena vrtané studny ještě o pár tisíc nižší. To odpovídá ceně ani ne. Máme bohaté zkušenosti s vrtáním studní.


Výhodou naší firmy je že používáme malou a lehkou techniku která je velmi výkonná a zároveň šetrná k danému okolí. Naše vrtané studny jsou vhodné pro chaty, rodinné domy, chalupy, závlahové systémy, ale i pro celé firmy, školy, obce, sportovní areály, zemědělské společnosti atd. Proč si pořídit vlastní zdroj vody?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky