pondělí 23. listopadu 2020

Výkup solární energie

Nabízíme výkup elektrické energie v režimu podpory zelených bonusů a výkup nepodporovaných výrobních zdrojů. Vykoupíme od Vás veškerou vyrobenou elektřinu nebo pouze nespotřebované přebytky výroby elektřiny. Výkup elektrické energie realizujeme za fixní i hodinové ceny dle preference výrobce. Podrobnosti a informace ZDE.


Srovnání využívá instalaci solární elektrárny na rodinném domě o výkonu kWp, která ročně vyrobí MWh. První vzorový příklad srovnává situaci pro přebytky solární elektřiny v objemu celkové výroby a první rok provozu instalace. Přebytky do sítě: vyrobené energie (zbytek spotřebován v domácnosti). Na výkup přebytků silové elektřiny z fotovoltaiky máte možnost uzavřít smlouvu s libovolným obchodníkem za smluvní cenu.


Podmínky výkupu elektrické energie. Pokud jste majiteli domácí solární , vodní či větrné elektrárny a zajímáte se o výkup elektrické energie , nejprve si musíte vyřídit licenci na výrobu elektřiny, kterou vydává Energetický regulační úřad. Navíc to bude kvůli kouři z komína považováno asi za tak zdravé a chytré jako topení pneumatikami.


To jen tak svítit nepřestane a ani se nemusíte starat, kdy na ně přesedlá i váš dodavatel energie. Jestli máte vlastní střechu. Podobně postupují i ostatní obchodníci ze skupiny Bohemia Energy jako Europe Easy Energy, Comfort Energy, X Energie.


Zákazníci těchto společností mohou mít libovolný produkt pro prodej. Výkup se pak řídí podle ceny v okamžiku prodeje na spotovém trhu. ON zase láká zákazníky na uskladnění dodané energie do sítě v tzv. Virtuální baterie (cloudové úložitšě solární energie ) není a ani nemůže být zdarma. Elektřinu budete do sítě dodávat tehdy, když budou přebytky generovat i další provozovatelé FVE.


Cena elektřiny proto může být v době dodávky do sítě nízká. Naopak v okamžiku odběru ze sítě během večera nebo noci může být. Aktuální hodnoty podpory pro podporované zdroje energie , tedy výkupní ceny a zelené bonusy na elektřinu. Malé vodní elektrárny, elektřina z biomasy, elektřina ze spalování bioplynu, důlního, skládkového a kalového plynu, větrné elektrárny, fotovoltaické elektrárny, geotermální energie , elektřina.


Výkup elektřiny Specializujeme se na výkup elektrické energie jak z obnovitelných ( solární , větrná, vodní bioplyn, biomasa), tak i konvenčních zdrojů. Elektřina je fyzikální jev, u kterého platí, že v každém okamžiku musí být vyrobená elektrická energie ihned spotřebovaná. V případě, že tedy elektřinu, kterou vyrobí vaše malá fotovoltaická elektrárna, v domácnosti sami nespotřebujete, máte dvě možnosti: buď ji dodáte do sítě, kde ji využijí jiní spotřebitelé, anebo si ji uložíte do vlastní baterie.


Naleznete u nás jak obecné informace o vlastnostech, východách a možnostech využití sluneční energie , tak konkrétní informace pro firmy, domácnosti i jednotlivce o solárních technologiích a produktech. Sluneční energie (sluneční záření, solární radiace) představuje drtivou většinu energie , která se na Zemi nachází a využívá. Vzniká jadernými přeměnami v nitru Slunce. Vzhledem k tomu, že vyčerpání zásob vodíku na Slunci je očekáváno až v řádu miliard let, označuje se tento zdroj energie jako obnovitelný.


Pozn: Zelený bonus je počítán bez úspory energie. Podle ceny a objemu spotřebované energie se návratnost investice urychluje. Fotovoltaická elektrárna SOLAR KIT představuje ucelený produkt využívající moderní technologie, pro výrobu vlastní elektrické energie v domácnostech. SOLAR KIT obsahuje vybrané kvalitní komponenty, které splňují dotační podmínky programu Nová zelená úsporám. Vykupujeme elektřinu z domácností a malých firem.


Jsme spolehlivým partnerem pro drobné výrobce, kterým dále poskytujeme veškerý servis spojený s provozováním vlastní elektrárny. Výkupní ceny jsou každoročně stanovovány Energetickým regulačním úřadem (ERÚ) prostřednictvím tzv. Jedná se o platby státu výrobcům energie z obnovitelných zdrojů, neboť stát musí ze zákona podporovat výrobu elektřiny z obnovitelných zdrojů energie.


FAQ ) poskytují stručný průřez problematikou podpory podporovaných zdrojů energie a poskytují odpovědi na nejčastěji kladené otázky veřejnosti z oblasti právních předpisů týkajících se podporovaných zdrojů energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky